Despre noi

Află ce oferim

Despre noi

O idee inedită

Din dorința de a inova modul de interacționare cu invitații unui eveniment, am creat un nou tip de invitație ce suporta mai multe detalii, mai multe funcționalități, dar în același timp sunt mai ușor de vizualizat și distribuit. Toate acestea rezultând într-o invitație online ce face interacțiunea cu invitații și munca gazdelor dinainte de eveniment mai ușoară, cel puțin din acest punct de vedere.

Mai mult decât atât, conceptul teinvit.eu a fost gândit pentru a se integra perfect în acest domeniu. În acest sens tocmai numele platformei care compune și domeniul de internet pe care activează este folosit în linkul de distribuire a fiecărui eveniment pe care îl creezi. Practic, în final formând o frază adresată dinspre gazdă către invitat: "te invit, eu, la petrecerea noastră", aceasta fiind tradusă din linkul absolut: "teinvit.eu/la/petrecerea-noastra".

Sperăm ca această mică particularitate să fie ceva de efect în ceea ce își propune această platformă.

despre teinvit.eu
despre teinvit.eu

Despre noi

Și câteva cuvinte

Știm că fiecare eveniment din viața noastră este important și nu trebuie să treacă fară a fi sărbătorit. Ideea noastră este de a schimba modul în care primul pas spre un eveniment reușit se desfasoară. Astfel, invitațiile trebuie sa fie în rând cu restul tehnologiilor, asa că noi iți oferim posibilitatea de a da naștere invitații online personalizate.

Pe lângă faptul că le poți creea confortabil de acasă și la costuri minime, administrarea lor te scapă de orice stres. Prin panoul de administrare ai controlul asupra listei de invitați și al modelului de invitație, dar și unele statistici despre propria invitație. Invitațiile le poți trimite chiar din contul tău direct pe email cât și folosind linkul personalizat. Modelul invitației include și un formular de răspuns unde fiecare invitat te poate înștiința despre decizia lui, iar statisticile de pe prima pagină a contului tău te vor ajuta să ții evidența, astfel încât să pregătești un eveniment perfect.

Indiferent de tipul de eveniment pe care îl ai, invitația online va face să fie mai simplu de pregătit, mai interesant și memorabil. Practic curiozitatea invitaților tăi va fi aprinsă de la prima vedere a invitației online.

Modelele de invitație sunt construite folosind tehnologii de top, astfel încât calitatea lor să fie cea mai bună. Afișarea acestora este disponibilă în toate browserele, atât pe desktop cât si pe mobil.

Despre noi

Avantajele invitației online

 • Salvarea listei de invitați

  Dacă ai nevoie, în ziua evenimentului, de o listă a invitaților și detaliile lor în format fizic, trebuie doar sa exporți lista de invitați din contul tau și sa o printezi.

 • Direcții de orientare

  Datele invitației tale vor include adresa unde se va desfașura evenimentul, care va fi și în format GoogleMaps pentru a facilita găsirea locației mai ușor pe hartă.

 • Rețele sociale

  Adaugă conturile tale sociale pentru a oferi invitaților posibilitatea de a afla mai multe despre tine. Poți importa în lista de invitați și prieteni de pe rețelele sociale.

 • Formular de răspuns

  Invitații iți pot trimite răspunsul lor prin simpla completare a formularului de răspuns de la sfârșitul invitației. Astfel fiecare răspuns este automat înregistrat.

 • Link unic

  Invitația privată îți oferă posibilitatea de a genera câte un link unic pentru fiecare invitat, accesibil doar dintr-un singur browser. Astfel vei ști exact cine a vizualizat și nu a răspuns încă la invitație.

 • Invitație personalizată

  Personalizarea invitației nu este doar prin adaugărea datelor despre evenimentul tău. Poți alege un model care îți place, poți schimba paleta de culori și poți adăuga sau șterge secțiuni.

 • Statistici despre invitați

  Prima pagină a panoului de administrare îți oferă cateva statistici esențiale despre statutul invitaților tăi și a invitațiilor trimise.

 • Trimite prin email

  Din lista de invitați poți trimite direct invitația, fie ca e publică sau privată, prin email, fiecărui invitat sau la mai mulți simultan.

 • Invitație privată

  Invitatie poate fi vizibilă doar persoanelor din lista de invitați sau poate fi publică pentru oricine are linkul invitației tale online.

 • Album foto

  Ai posibilitatea de a adauga secțiune de album foto pe invitația ta. Astfel poți urca fotografii ce vor putea fi vazute de invitații tăi.

 • Grupe

  Pentru o mai usoară administrare a listei de invitați poți atribui o grupă pentru fiecare invitat.

despre teinvit.eu